KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, May 1, 2012

AVENGERS AKHIRNYA...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Akhirnya selepas beberapa lama pelbagai halangan untuk tengok Movie Avengers, malam ni dapat gak tiket untuk pukul 10.20 malam di TGV Bukit Raja.


Rasa excited nak tengok sebab dah lama tunggu movie ni. Harap movie ni best la. Kan? Hehehe.


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. mesti nasz puas hati...... remy pun baru jer kuarkan entry pasal the avengers nie..... ohsem kan ?

    ReplyDelete
  2. bile la nk tgk citer nih..nk kene g tgk ngn member baru best!

    ReplyDelete
  3. sy belum berkesempatan nak tengok filem ni. ;(

    ReplyDelete
  4. syok tu tngk cerita nie.. terbaik dari ladang

    ReplyDelete