KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, May 15, 2012

NAK TUKAR KE DOT COM...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya tengah survey pelantar macam Net.KL dan lain-lain untuk tukarkan link saya dari http://mohdnaser.blogspot.com ke http://mohdnaser.com. Memang saya dah survey dan memang domain tu masih available lagi.

Cuma yang agak memeningkan saya yang pertama nak pakai domain ni, pelantar a.k.a syarikat mana yang perkhidmatan bagus. Pening gak sebab banyak sangat syarikat tapi tak tahu mana yang bagus.

Korang yang ada domain tu, boleh bagi cadangan tak?

p/s : Maaf, saya budak baru belajar. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. kalau domain, mana-mana pon tak kisah sangat.. cuma kalau hosting tu kena buat pilihan sikit lah...

    nak domain dot my yang murah? RM140 untuk 5 tahun.. boleh baca kat http://www.azri.my/domain-my-hanya-rm120-untuk-tempoh-5-tahun-oleh-ecohost/

    ReplyDelete
  2. remy takde idea...... sorry nasz...
    remy buta it sikit......

    ReplyDelete