KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, May 6, 2012

"STREET SMART - LESSON FOR LIFE"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya dengan wife ada kat KLCC. Naik nak tengok Petrosains tapi ternampak ada pameran Street Smart yang masuk percuma. Kami dengan pantas terus masuk la.


Sempoi gak tempat ni. Ada pelbagai tool untuk menyedarkan kita tentang keselamatan jalan raya. Siap ada simulasi lagi. Korang datang sendiri untuk tengok betapa bestnya tempat ni. Lagipun masuk free. Hehehe.


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

2 comments:

  1. street smart nie lesson utk kanak2...tapi rasanya org dewasa pun kena pergi jugak...ramai yg tak berhemah !

    ReplyDelete
  2. ILMU BERGUNA KETIKA DI JALANRAYA...BAGUS DIBUAT EVEN SEBEGINI..

    ReplyDelete