KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, May 2, 2012

MENERAJANG IBU SENDIRI DEMI KEKASIH...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dalam 2,3 hari lepas saya ada baca satu berita di Akhbar Metro berkenaan seorang anak perempuan yang sanggup menerajang ibu sendiri demi kekasih hatinya. Korang bayangkan ibu yang mengandung dan menjaga dia dari kecil sampai besar diterajang macam tu je disebabkan oleh seorang lelaki a.k.a kekasih hatinya.

Akhirnya padah menerajang ibu sendiri berbalas kepada diri sendiri. Rupa-rupanya kekasih hatinya itu selepas berkahwin adalah seorang pisau cukur, panas baran, selalu pukul dia dan macam-macam lagi. Kira dia dapat pakej lengkap.

Sekarang baru menyesal tak sudah sebab menerajang ibu sendiri. Cuba bayangkan ibu yang diterajangnya itu meninggal dunia tanpa sempat memaafkannya? Mohon kepada Allah untuk dijauhkan sikap sebegini dari anak-anak kita.

p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari untuk Digi WWWOW Award di side bar sebelah ye?

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. budak2 zaman sekarang susah nak hormat org tua.... tak tahulah kenapa.... moga2 mereka diberikan petunjuk .....amin

    ReplyDelete
  2. budak2 zaman sekarang susah nak hormat org tua.... tak tahulah kenapa.... moga2 mereka diberikan petunjuk .....amin

    ReplyDelete
  3. Ya Allah,mana letak hati perut seorang anak..syurga di telapak kaki ibu..dunia akhir zaman dah..hmm

    ReplyDelete
  4. pehh. sampainya hati diaa terajang mak sendiri. moga dijauhi

    ReplyDelete
  5. terajang je budak tu balik...

    :(

    ReplyDelete
  6. kesian ibu dia ..
    kiranya sudah terbalas la tuh,kekasih die plak buat ka dia ...

    ReplyDelete
  7. itu namanya xsedar diuntung, Allah tunjuk balasan kt dunia lg kalau derhaka kt ibu

    ReplyDelete
  8. itulah balasan dunia yang didapatinya..

    ReplyDelete
  9. Semoga ank2 kita x mcm tu ye by...
    Love u by...
    ;)

    From : your wife ;)

    ReplyDelete