KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, May 11, 2012

KEWUJUDAN BLOGGER DIIKTIRAF...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sekarang ni perasan tak kewujudan blogger kat Malaysia dah diiktiraf? Dalam surat khabar, mesti akan sebut tentang blogger dan blog. Ada yang siap jadi cover sisipan akhbar lagi. Antaranya Fatin Liyana baru-baru ni.


Pengiktirafan blogger ni telah mencapai kepada kewujudan anugerah yang telah masuk tahun kedua dianjurkan iaitu Digi WWWOW Award dengan pelbagai hadiah menarik.


Ada juga blogger yang dijemput untuk menonton Premier Screening satu-satu movie yang belum lagi release. Tapi jemputan ni terhad je la. Sekurang-kurangnya dah ada kuota bagi blogger hadiri event sebegini.


Ini menunjukkan blogger kini telah diiktiraf dan sentiasa di sebut terutama dalam surat khabar. Korang sebagai seorang blogger patut berbangga. Tak mustahil masa depan, blogger akan jadi semacam wartawan ataupun artis. Ataupun setiap artis pada masa depan mesti ada blogger. Kita tak tahu apa yang akan berlaku pada masa depan.


Tapi kita bayang masa dulu tak ada siapa pun tahu dan nak ambil tahu tentang blog. Sekarang berjuta-juta orang ada blog.


Betul tak?


p/s : Jangan lupa VOTE saya setiap hari di Digi WWWOW Award di side bar sebelah.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

9 comments:

  1. waa.. ^^ tapi kena rjin la updt n bw n macam2 lagi ^^

    ReplyDelete
  2. lepas nie nasz pun akan popular cam yg lain.... remy akan setia menyokong.....

    ReplyDelete
  3. remyhazza : isk..xdelah. saya mana layak. tp thanx sebab sudi sokong saya.

    ReplyDelete
  4. Waah~ Salah satu alternatif nak jadi famous~ Hehe~ Btw, Selamat Pengantin Baru.. walaupun 2 hari yang lepas tapi masih sempat lagi.. =P
    http://fadily.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. betul tu. Siap ada blogger yg masuk dalam tv lagi macam Yuyu zulaikha, fatin liyana, cik epal.

    ReplyDelete
  6. betul tu..tapi gi tulah kena rajin2 menulis kan?

    maaf dah lama akak tak singgah, sibuk sikit kebelakangan ni..

    ReplyDelete
  7. betul tu.sokong pendapat abg Nasz.Dlu Solehah da blog,tp blog dlu xaktif sgt.blog solehah terbaru ni baru aktif.mgkin sbb solehah sdar skrg hanya blog sje kita leh kongsi maklumat dgn org lain.dlu xaktif blog sbb bru belajar,skrg bru aktif berblogging.

    ReplyDelete