KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, September 18, 2011

"DORANG TAK KENAL SAYA?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tengah lepak-lepak tempat kerja lama saya kat Golden Screen Cinemas Gurney Plaza. Ternampak staf-staf lama tapi dorang macam dah tak kenal dengan saya.

Memang agak lama saya tak datang sini. Ada sebab yang menghalang. Lagipun Gurney Plaza ni agak jauh dengan rumah saya kat Sungai Bakap.

Terkenang masa saya kerja kat sini. Staf-staf lama masih ada tapi dorang tak perasan atau tak nak perasan saya. Dulu saya kurus gak la. Sekarang ni berisi. Dulu saya simpan misai dan janggut. Sekarang saya shave semua.

Memang banyak kenangan saya kat sini. Memang banyak kenangan yang tak dapat saya lupakan. Yang mengecewakan, dulu kawan saya aka staf saya pun tak kenal saya. Takpelah. Sabar je la.

Korang ada kenangan nak share dengan saya tak?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. fikir positif diorang tak knl sebab sekarang dah makin hensem =)

    ReplyDelete
  2. hehehe
    muke muke dah lain2 sikit kot
    heee
    ada gak member cam tu
    tapi lelame bru ingat sebb dulu x pkai spek
    skrg dh pakai spek
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. owhhh rindu gak lepak kat gurney plaza dulu2..hehe


    errr mgkin depa takot slh org kalo tegur nanti kot nasz :)

    ReplyDelete
  4. dah lain sngt kot smpai tk kenal.. nk tegur tkut tsalah org pulak nanti

    ReplyDelete