KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, September 27, 2011

LIST SEGMEN SIMPLE : SAYA SUKA MAKAN. KORANG?

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya ada buat satu segmen simple tentang makan-makan sebelum ini. Korang boleh tengok kat SINI. Saya minta maaf sebab terlepas pandang. Saya ada janji untuk listkan blogger yang join segmen ni. So, sekarang saya akan listkan. Minta maaf sebab sangat terlambat.


Ini blogger yang join:


1. http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
2. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
3. http://chantekmath.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
4. http://askenzious.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
5. http://sitiazlinaishak.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
6. http://doodoodoodle.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
7. http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html
8. http://episodkasih.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html


Sikit je kan? Tak kisah pun. Terima kasih sudi join. Jom kenal-kenal dengan dorang sambil follow dorang.


p/s : Memang last week week dan last week agak busy. Saya minta maaf ye?


Wassalam.


-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. huh melepas la nak join...heheh...saya pun suka makan...nanti makan sesama..hahahha

    ReplyDelete
  2. sy pun xsmpat join..sebuk jugak..huhu

    ReplyDelete
  3. salam,

    wah segment makan2...sure best tu...lain kali boleh la jemput ye :)

    ReplyDelete
  4. Soly : takpe. lain x bleh join. hehe.

    butique4u : memang best. hehe. insya Allah saya buat lagi.

    ReplyDelete
  5. huuu
    x sempat joinn
    bz no dgn konvo
    huuuu

    ReplyDelete
  6. Niena : Jangan2..argh..lari..hehe..

    aimie : takpe2. konvo dulu.

    ReplyDelete