KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, September 30, 2011

SEGMEN : SAYA NAK BACA BELOG AWAK

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Join segmen bloglist lagi ni. Hehehe. Kali ni dianjurkan oleh Anis Adila Aris. Panjang kan nama dia? Biarlah. Dah nama dia camtu. Layan je la.

Segmen bloglist simple je. Anis Adila Aris kata motif segmen ni dia buat adalah sebab nak baca blog yang sudi join segmen ni. Pastu, rasanya dia nak buat bloglist kalau tak salah saya la. Betul tau Anis?

Anyway, tarikh tutup diawalkan ke 30hb September 2011 disebabkan sambutan yang sangat menggalakkan. So, korang tunggu apa lagi? Sempat lagi ni. Kita 'galakkan' sambutannya. Muahahaha.

p/s : Baru lepas tengok cerita Gladiator kat Astro 104. Sedih.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. tq sudi join segmen ni B)

    betul la tu , bloglist untuk belog yang best ....

    ReplyDelete
  2. anis : sama2. hehe. blog saya ni best ke?

    ReplyDelete
  3. saya dah jenguk blog awak. best!

    ReplyDelete