KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, September 20, 2011

TAK SUKA, TAK PAYAH BACA...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Minta maaf sebab saya jarang blogwalking ke blog korang. Agak busy sikit sejak dua menjak ni dengan persiapan untuk menghadapi Anugerah Persekitaran Berkualiti dan adik lelaki saya yang perlu pergi ke UiTM Arau Perlis untuk temuduga Diploma Sains Sukan Dan Rekreasi.

Tadi sempat blogwalking jap dan tinggalkan komen kat blog kawan-kawan blogger. Ada terbaca satu entry tentang blogger lain yang suka maki blog blogger lain. Tak faham betul saya. Kalau tak suka tu, berambus je la dari blog tu. Apa motif nak maki hamun owner blog tu.

Blog si pemaki tu lebih baik ke? Kalau berani, buat la blog or tunjuk la blog. Nak maki dan kondem blog orang lain tu buat apa. Ada dapat pingat ke?

Kesian kat blogger tu. Kalau blogger baru yang kena, mahu didelete blognya tu. Saya pernah kena sekali. Pastu sampai sekarang takde la. Mungkin blog saya ni terlalu buruk untuk dikutuk dan dimaki kot? Hahaha.

Jom kita sama-sama hormat sesama blogger k?

Wassalam.

p/s : Rasa lapar tapi tak nak makan. Nak diet. Hehehe.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. apa kata kalau orang yang memaki tu je yang berambus....

    elok jugak

    ReplyDelete
  2. suke title anda .. sy pun baru kene kutuk dgn sorg blogger beberape hari lepas ..

    ur blog is simple .. and i like it that way ..

    have a nice day.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...yaa betul tu...budi bahasa kan budaya kita...saling menghormatilah sesama blogger..kan.

    ReplyDelete
  4. tak suka maki me maki..nak sound gi direct kat blogger tu... Kan lagi bagus

    ReplyDelete
  5. hurmmm... bukankah sopan santun berbudi bahasa tu budaya kite??

    ReplyDelete
  6. apalah main maki2 niey,..cuba cakap depan2, haa berani tak,..jgn layan org macasm tu kan~

    ReplyDelete