KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, September 23, 2011

SEGMEN JOM KENAL BLOGGER MALAYSIA

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak join segmen plak kali ni. Segmen yang sangat best ni dianjurkan oleh Cik Lyeen. Ia lebih kepada untuk berkenalan dengan blogger-blogger dan menambah kawan.

Tarikh Tutup : 8hb Oktober 2011.

Penganjur bagitau, lepas tarikh tutup, satu list akan dikeluarkan dan bolehlah berkenalan serta menambahkan rakan blogger. Kat Malaysia ni ramai blogger lagi yang saya tak kenal. Ini peluang saya untuk tambah kenalan.

p/s : Teringin nak buat gathering. Main Bowling or Tengok Movie. Korang rasa ok tak?

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. nasZ..err add YM ana bleh dak?
    ciki_puteri

    nak tanya psl news feed tu :)

    ReplyDelete
  2. trma kasih sudi join segmen ni..nantikan list dan mula kan perkenalan anda 9 oktober nnt:D

    ReplyDelete
  3. hamba dtg jenguk2..dr segmen yg sama =)

    ReplyDelete
  4. pinn~ pinnn~ dtg terjah cnie dari segmen Jom Kenal Blogger Mesia.ehee
    Salam kenal.wink.wink^.-

    Jemput singgah yer,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-kenal-blogger-malaysia.html

    ReplyDelete