KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, September 30, 2011

BILA DAH JATUH CINTA...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Bila dah jatuh cinta, rasa dunia ni indah je bila dengan si dia.

Bila dah jatuh cinta, kalau bole nak duduk dengan si dia je 24 jam sampai mati.

Bila dah jatuh cinta, sanggup berhabis duit semata-mata nak tengok si dia gembira.

Bila dah jatuh cinta, kena dengar suara si dia setiap masa.

Bila dah jatuh cinta, kalau korang pandai, ce sambung. Hehehe.

p/s : Dari pengalaman sendiri. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

21 comments:

  1. jom join GA girang =>

    http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/09/girang-2nd-giveaway-kpop-r-my-soul.html

    ReplyDelete
  2. aduhhh..sakitnye hati ni...................................... bila lihat dia dgn org lein...

    hehehehe :P

    ReplyDelete
  3. bila dah jtuh cinta, takut nak bercinta sbb tkut kehilangan.. :P

    ReplyDelete
  4. bila dah jatuh cinta kahwin saja la :D

    ReplyDelete
  5. wah....camner nak sambung...tak pandai bermadah...hehehe...

    ReplyDelete
  6. bila jatuh cinta asik nak makan je..=p

    ReplyDelete
  7. wahh,,dalam hati ada taman yer,, ;)

    ReplyDelete
  8. Bila dah jatuh cinta , si dia col atau msg just ckp "love u" or "miss U" pun dan melompat happy smpai langit ke 7..hehe

    ReplyDelete
  9. kalau hati sudah CINTA,
    smua indah saje..
    tak makan takpe,
    asal jangan tak jumpe,
    nanti merane~ hehe :P




    jiran nasz,
    cik ana =)

    ReplyDelete
  10. bila dah jatuh cinta, kentut pun bau ros...

    ReplyDelete
  11. cayang GIRANG : insya Allah.

    miss kinah : betul tu. sakitnya hati ni. sedih pun ada.

    kotak bulat : betul tu. ada sesetengah macam tu.

    asnizaziz : plg relevan. hahaha.

    Fazil : bantai je. muahaha.

    aimie : makan apa? makan hati ek? hehe.

    missina : taman? ada. taman botani. hee...

    QasehCinta : macam ada pengalaman je. hee..

    anamizu : jumpa pun dah kenyang kan?

    ReplyDelete
  12. AzzaAzman : bau ros? wah..dasat tu.

    ReplyDelete
  13. bila jatuh cinta seakan dunia ni ada hanya aku dan dia..^_^

    ReplyDelete
  14. Han : Ye. Hanya aku dan dia yang punya.

    ReplyDelete
  15. hehehe...byk sgt pengalaman....doakan moga perhubungan kekal ke akhr hayat ^_^

    ReplyDelete
  16. cinta ..oh indah ...seperti melihat bintang...hurm...

    ReplyDelete
  17. QasehCinta : Saya doakan ye Qaseh? semoga berkekalan.

    mohdhazlan : bintang? bulan tak indah? hehe.

    ReplyDelete
  18. bila dah jatuh cinta..
    hati menyanyi ria..
    dalam hati hanya ada dia..

    ReplyDelete
  19. whitecappuccino : boleh buat pantun 3 kerat plak. hehe.

    ReplyDelete
  20. bile da jatuh cinta mnjadi takut utk kehilangan sidia...kalau tak merana...

    ReplyDelete
  21. Si budak kachak : wah..memang macam pakar cinta ni.

    ReplyDelete