KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, September 15, 2011

SEGMEN AIMIE DIYANNA : SEGMEN XX- TRA FOLLOWERS

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama tak join segmen. Terasa pagi-pagi buta ni nak join segmen plak. Hehehe. Tengah berblogwalking kat dashboard tadi, ternampak segmen yang dianjurkan oleh Cik Aimie Diyanna.

Saja je nak join segmen ni. Nak support geng blogger. Saya pun bukan bagus sangat. Sama-sama kita support geng-geng blogger kita yang lain kan perkara yang baik? Hehehe.

Nak merapu skit bleh? Hehehe.

Keheningan pagi yang gelap terganggu dengan satu dentuman yang kuat. Cem terbangun dari tidur yang tak berapa lena. Cem yang menyewa di sebuah pondok yang beratapkan bumbung apartment 15 tingkat dan tiada tingkap cuba mencari sekelumit tingkap kecil. Setelah memuaskan diri mencari tingkap kecil yang sememangnya tiada, Cem mengambil keputusan untuk tidur balik. Esok kerja fikir Cem.

"Bomm!!!"

Baru nak terlena, bunyi lagi. Bunyi macam meriam je. Cem bingkas bangun macam kanggaroo. Terasa agak bengang sekejap. Tapi oleh kerana kebangangan Cem yang begitu bangang sekali, Cem menjadi seorang yang blur. Cem baring semula kat tilam nipis bersalut selimut kerana kesejukan kipas angin di sebelah bawah kanan Cem yang menjadi teman setia Cem.

Cuba melenakan dirinya semula dan tiba-tiba,

"Bommm!!!"

Bertambah kuat bunyinya. Cem makin bengang. Tidurnya terganggu.

"Siapa main meriam pagi-pagi buta ni? Sat aku lempang sedozen baru tau"

Ngomel Cem seorang diri. Cem terus keluar dan mencari sape yang membunyikan meriam yang mengganggu saat ketiduran Cem. Ada seorang budak sedang menyalakan sebuah meriam yang diperbuat daripada muncung kereta kebal.

"Woi. Bangang ke main meriam pagi-pagi buta ni. Orang nak tidur la"

Jerkah Cem dengan penuh kehormatan diri. Budak tu dengan bengang memusingkan muncung meriam tu. Dan dicucuhnya.

"Bommm!!!"

Korang teka apa yang terjadi seterusnya. Hehehe.

Kena tag 3 orang plak. Saya tag:

Solicious
Zul Fattah
Anamizu

Tarikh tutup : 25hb September 2011 (Boleh dipanjangkan hingga 30hb September 2011)

Korang tengok apa lagi? Join la.

Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. waahh.. sy di tagg la.. hee... gud luck ye :)

    ReplyDelete
  2. tak sempat nak join pape. nak update entry pon dah susah. huhu. good luck.

    ReplyDelete
  3. mekaseh tag ana..nti ana buat k..hehe
    kesian CEM..mati ke die??

    ReplyDelete
  4. yuhuuu~ Iqa dtg terjah group blogger ensem ni dari segmen aimie diyanna^^
    salam kenal jugak yea :)
    jemput singgah cnie :D

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

    ReplyDelete
  5. salam, dtg dari contest xx-tra followers, folo cni....

    http://ajaratulaswad.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

    ReplyDelete
  6. Yeaayy. Saya balas kunjungan anda. Follow sini pula :)

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yg sama...
    Jemput singgah ke blog Lighta Shadowee ;)

    Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

    ReplyDelete