KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, September 14, 2011

SEGMEN SIMPLE : SAYA SUKA MAKAN. KORANG?

Das Auto - the past, present and our future.


How Malaysian are you?


Have your say, in a united voice.


Bloggers without borders are back from their trip! Time to recap!


Win A HTC Cha Cha today!

ENTRY MELEKAT SEHINGGA 14.09.2011
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY LATEST


Asssalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Terasa nak buat segmen simple plak hari ni. Hehehe. Tak kisah la berapa orang yang masuk. Saja nak mengisi masa lapang. Korang nak join? Simple je.

Korang kena:

1. Copy dan paste gambar header Mohd Naser.com kat atas dalam entry korang serta linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk, "SEGMEN SIMPLE : SAYA SUKA MAKAN. KORANG?"

3. Buat satu entry dan jawab soalan-soalan simple ni:

a. Namakan sekurang-kurangnya 5 Jenis Roti Canai yang terdapat di Malaysia.

b. Namakan sekurang-kurangnya 3 Jenis Lauk Nasi Lemak yang terdapat di Malaysia.

c. Namakan sekurang-kurangnya 3 Jenis Burger yang terdapat di Malaysia.

d. Nyatakan makanan dan minuman yang paling saya gemar dan beritahu kenapa.

4. Siap? Letakkan link korang kat ruang komen kat bawah.

Saya akan buat satu list untuk korang blogwalking di samping merapatkan silaturrahim antara korang dan tengok sape yang gemar makanan yang sama. Mungkin korang boleh jadi kawan baik kan? Hehehe.

Tarikh tutup : 14hb September 2011 (11.59 malam).

Jemputlah join segmen simple saya ni. Simple je dengan jawab soalan-soalan simple. Kalau korang tak dapat jawab, korang memang ada masalah kurang makan. Hehehe.

Ada berani? 

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. berani saja... hehe
    http://hajar-apesaje.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ReplyDelete
  2. maaf kakak tak dapat join, sebab tak ada masa nak bw mereka nanti, sekarang sibuk sikit, lagi pun kakak memang tak tahu tentang makanan

    ReplyDelete
  3. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ayu joint ye

    ReplyDelete
  4. saya berani! heheh.. :)

    http://chantekmath.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ReplyDelete
  5. as dah join....

    http://askenzious.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ReplyDelete
  6. join the club..=p


    http://sitiazlinaishak.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ReplyDelete
  7. adoidoidoi... sy x suka makan... wuwuwuwu
    tp sy gemok!! ahaha

    ReplyDelete
  8. dah join...yay!!!

    http://doodoodoodle.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ReplyDelete
  9. join

    http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    tq

    ReplyDelete
  10. wahh segmen makan2! best3!! hehe

    ReplyDelete
  11. salam kenal

    nk join

    http://episodkasih.blogspot.com/2011/09/segmen-simple-saya-suka-makan-korang.html

    ReplyDelete