KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, September 2, 2011

"PATUTLAH..."

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Hari ini terasa pelik. Dari pagi terasa macam kurang something. Saya bangun tidur. Mandi dan makan nasi dengan lauk ayam goreng 5 ketul. Hehehe. Suka ayam goreng.

Pastu, siap keluar bawa family yang terdiri daripada emak dan adik-adik saya pergi Maybank. Nak buat Loan ASB untuk adik dan emak. Siap yang tu pergi plak TM Point register streamyx sebab adik nak masuk streamyx.

Lepas tu, bertolak ke Sungai Petani untuk pergi rumah terbuka Mak Ndak saya. Baru lepas makan nasi tomato dengan 4 ketul ayam masak merah. Hehehe.

Baru perasan, saya langsung tak update blog saya hari ini. Hehehe. Sebab tu rasa macam tak kena je. Ini kira entry 1st saya untuk hari ni la. Sori ye?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. Salam;
    sehari tak bukak blog rasa setahun lamanya..

    P/S..maaf bertanya kenapa follow blog aku tak buat Link sekali(gambar profile)kalau tak silaplah...

    ReplyDelete
  2. xpe..saya masih menunggu entry terbaru.. haha.. kan bagus, kalau dapat abg macam Abg Nasz ni.. haha

    ReplyDelete
  3. larh ingat kan apa la tadi..takpe rilek sudeh...

    ReplyDelete