KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, September 21, 2011

AKHIRNYA...CEK NUFFNANG YANG KEDUA SAMPAI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Cek kedua Nuffnang setelah beberapa bulan. Alhamdulillah. Ada gak rezeki walaupun tak banyak.

Mungkin korang tengah fikir:

"Ceh, RM80 pun nak riuh"

Tak pun,

"Nasz ni mesti takde idea nak update blog"

Hehehe. Betul apa yang korang fikir tu. Saya nak pergi bank untuk bank in duit jabatan dan bank in cek saya yang tak seberapa ni.

Terima kasih banyak-banyak Nuffnang. Kalau ada lagi, bagi la lagi ye? Hehehe.

Wassalam.

p/s : Cukup untuk beli Double GCB ni. Nyum nyum.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. alhamdulillah......

    ok dah tu.....kalau macam blogger femes lain aaa....

    kita baru

    ReplyDelete
  2. wah, bestnye..belanja sy gcb jugak tau ^^

    ReplyDelete
  3. waaah,tahniah.rm80 pon bernilai jugak...dari cheqwa nih,xdapek apa lagi....kekekke

    ReplyDelete
  4. nak gak double gcb tu..blnje la bro.

    ok ape 80 pun sape nak bg kan...

    ReplyDelete
  5. wahh..murah rezeki lepas raya..hehe

    ReplyDelete
  6. wah! ok lar tu.Dripada ai,sen2 jek.sehengget pun tak cukup ag.hahaha^^
    ada tips tak? :D

    ReplyDelete
  7. wah dapat duit raya ek dr nuffnang..=)

    ReplyDelete
  8. 80 pun bukan senang nk dpt..tahniah !!!..ape lg..open table la..heee

    ReplyDelete
  9. huhu.. abg nasz makan sorang2 ke??? heheheh

    ReplyDelete
  10. Wahh.. dah dapat dah..? banyak r tu..
    saya x pernah pun dapat cek dari nuffnang or edverlet.. huwaa..
    duit dah kering ni..

    ReplyDelete
  11. Nk tnye nk pasang iklan nuffnang kne bayar x??sory sye blogger bru.

    ReplyDelete