KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, September 26, 2011

WARDAH ALISYA : PENCARIAN BERMULA!

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Kali ni nak join segmen bloglist Wardah Alisya plak. Wardah Alisya mencari 50 blog yang ingin diletakkan dalam senarai bloglist dia. So, dengan bermuka tembok yang hensem, saya pun menjoinkan diri di samping dapat mensupport segmen geng blogger saya ni.

Korang yang nak join, silalah join sebab pencarian bloglist wardah alisya ni tutup bila dia dah capai 50 blog. So, korang baca apa lagi? Cepat buat entry dan join.

p/s : Teringin nak makan Tomyam Campur la. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. nak gak mencari dan blog walk sana sini tp PMR dah terlalu hampir. acik busy giler ... hmmm , kena berkorban demi students! nanti lepas PMR acik aktif berblog balik. hih hihiiiii

    ReplyDelete
  2. Acik : takpe. studi dulu k? good luck for your PMR.

    ReplyDelete
  3. dan mkn ke tomyam campur tu nasz?? hehe..


    cik ana.

    ReplyDelete
  4. anamizu : tak dan la ana. makan megi kari je.

    ReplyDelete
  5. marina jalan2 dari segmen wardah alisya...

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/wardah-alisya-pencarian-bermula.html

    ReplyDelete
  6. salam. terima kasih ya sebab join...bloglist sedang alisya usahakan...boleh lihat senarai blog yang join di blog.. jemput singgah selalu.. :)

    ReplyDelete
  7. marina : selamat datang..hehe..sila datang lagi.

    alisya : sama2 alisya. teruskan usaha. hehe.

    ReplyDelete