KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, September 15, 2011

"BURGER CILI API?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang pernah makan burger special dengan cili api tak? Burger ni macam burger biasa, cuma tambah cili api atau cabai melaka. Memang pedas tapi sedap.

Saya makan burger ni masa study kat Penang Free School dulu. Selalu lompat pagar untuk cari makanan kat luar. Makanan kat kantin asrama tak sedap.

Teringat kenangan makan burger dengan cili api dulu bila menjamah burger yang dibeli malam semalam. Masa tu mula-mula saya pun terkejut gak. Tapi bila makan sekali, rasa sedap plak. Pedas tapi kejap je.

Terasa teringin nak makan burger cili api ni. Nanti balik Penang, nak cari kedai burger yang jual burger ni dulu. Tak tahu ada lagi ke tak?

Ada sesiapa nak join?

Wassalam.

-NASZ-
Published with Blogger-droid v1.7.4

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. ergh, tak pernah terai,,,burger tempoyak pernah makan x? hehe

    ReplyDelete
  2. oh...ada rupanya...selalunya letak sendiri..huhu..

    ReplyDelete
  3. kikikiki
    dasat ahh
    ade jugak bege cili api ehhhh
    get ready dgn yoo jela jawab nye

    ReplyDelete
  4. ada ker..xpnah jumpa pun kat penang..dia punya sos ker yg wat dri cabai mlaka?

    ReplyDelete