KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, September 22, 2011

GIVEAWAY BLOG ITIK KUNING

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Giveaway lagi. Blog saya ni nanti jadi blog giveaway je la. Hahaha. Takde ape la. Just for fun. Kalau ada nasib, dapat la hadiah. Sebenarnya tak salah pun join giveaway ni. Kita boleh kena dengan kawan-kawan baru dan up trafik.

Giveaway ni penganjurnya sudah semestinya si itik kuning kan? Takkan ada itik hijau dan jingga dan warna-warna lain yang seangkatannya. Giveaway ni dianjurkan untuk menyambut birthday itik kuning dan blog ni yang jatuh pada pada bulan Oktober (rasanyalah). So, kena wish birthday sesimple yang mungkin syaratnya. Orait. Yakin boleh. Saya Mesti Pilih (Trademark Bank Rakyat?).

"Di sini diumumkan Selamat Hari Birthday kepada Itik Kuning dan blognya yang memang bewarna kuning sebab ia kuning. Semoga dengan pengumuman ini, Itik Kuning dan blognya dapat berusaha dengan lebih kuat lagi untuk memantopkan diri dan blognya di masa hadapan. Ingatlah, anda telah menjadi tua. Selamat Hari Tua. Muahahaha"

Ok tak? Kreatif tak? Simple tak? Hehehe.

Nak kena tag plak. Leceh betul la. Oklah. Saya nak tag:

Ben Ashaari
Yuyu Zulaikha
Niena

Dasat kan? Hahaha. Ah... Biarlah saya nak tag.

Tarikh tutup : 31 Oktober 2011

Jom pakat memakat menjoinkan diri ke giveaway ni. (tergeliat lidah).

p/s : Saya suka biru. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. amboi kemain blogger fofular kene tag haha

    ReplyDelete
  2. thanks tag niena..

    hmmmm........ bday dia brp hb ye?mana tau kot sama ngn nina. InsyaAllah akan join bla ada msa trluang sbb cm menarik :D

    ReplyDelete
  3. thanks tag niena..

    hmmmm........ bday dia brp hb ye?mana tau kot sama ngn nina. InsyaAllah akan join bla ada msa trluang sbb cm menarik :D

    ReplyDelete
  4. ramainye yang join GA nie nad nie...
    rasernye siapa yg dapat?!
    hehe
    gud luck!

    ReplyDelete