KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, April 8, 2012

SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Mesti korang akan cakap? "Nasz buat segmen lagi?" Hehehe. Ya, betul. Saya nak buat segmen lagi. Tapi segmen ni lain sikit dari segmen yang sebelum ni. Segmen sebelum ni korang cuma blogwalking dan tinggalkan komen.

Tapi segmen kali ni ada lebih sikit je. Sikit je, jangan risau. Lebih pun bukan susah mana pun. Korang juga yang untung gak kan? Hehehe. Segmen kali ini saya panggil Segmen Nasz : Promosi Blog. Kenapa? Sebab segmen kali ni saya akan bahagikan korang dalam kumpulan, korang dikehendaki untuk promosi semua blog yang berada dalam kumpulan korang. Selepas tu, korang digalakkan berblogwalking di antara blog dalam kumpulan seterusnya kumpulan-kumpulan yang lain. Susah ke?

Senang je nak join. Korang kena:

1. Buat satu entry baru, copy gambar header saya kat atas tu dan pastekan kat entry korang. Jangan lupa linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk entry ni, "SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"

3. Korang tulis ucapan terima kasih korang kepada kawan-kawan yang sudi promosi blog korang.

4. Dah siap? Publishkan dan letakkan link post korang tu kat ruang komen kat bawah.

Itu je. Satu list akan saya keluarkan dan saya akan bahagikan korang dalam kumpulan. Korang kena promosi blog dalam kumpulan. Macam mana nak promosi blog tersebut? Ikut kreativiti korang.

Saya buka segmen ni sampai 8hb April 2012 jam 11.00 malam.

So, silalah join segmen saya yang tak seberapa ni ye? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

44 comments:

  1. http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  2. http://yayahnasake.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  3. lg ramai join lg best kan..
    nanti da ramai join roger..
    he he

    http://sitiatikah.com/2012/04/08/blog-tyka-ditemu-bual/

    ReplyDelete
  4. join jgk...
    http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  5. kambat sikit..
    http://nurfa22.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  6. http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-v-segmen-nasz-promosi-blog.html

    JOIN ! :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum,,saya join segmen nasz lagi di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  8. Done :)

    saya join segmen ni

    http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  9. join sekali..^^

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  10. icumm joing joing jgk ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  11. http://zamani84.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    join :)

    ReplyDelete
  12. http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    join

    ReplyDelete
  13. http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  14. join...

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  15. nak cakap jugak. eh nasz buat segmen lagi? hihihi

    ReplyDelete
  16. http://mybunnytuttut.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  17. join here.. =)


    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  18. Join ;)

    http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  19. join..
    http://eifathegoodgurl.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  20. Join segmen nih !! ^^

    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmenn-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  21. http://mujadafewa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  22. join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  23. nice segmen ni.saya suke2 segmen ni.like gler.
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  24. Heeeeee~ JOINED

    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  25. join :)

    http://diariesaya.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  26. ist join segmen kat sini ! oke !

    http://aunisyifaa.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  27. Join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  28. bii ya join!! ^^,

    http://biiyainilahduniaqu.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  29. JOIN`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  30. http://husnamujahidah.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  31. JOIN :

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  32. Nasz..miera join jugak..hehe..

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  33. join..!!..

    http://gadisborneo-bawahbayu.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  34. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    saya join tau..:)

    ReplyDelete
  35. Join lagi.....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  36. ary joinnnn..

    http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  37. join lagi..

    http://ariasputera.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  38. Belom terlambat untuk sy join?

    http://nourayuadieb.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  39. bro saya join :)

    http://mawardiyunus.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  40. join lagi..last minute..terima ye ..ahhaa

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  41. alaa. lisa dah lambat. tapi nak join. wuwuwuwuw :'(

    ReplyDelete
  42. NAK DOWNLOAD KOMIK/MAJALAH FREE?
    NAK TAU CARA DAPATKAN SMS FREE?TP SEHARI BLH 70 SMS JER LAH HEHEHE BIASA LAH BENDE FREE
    NAK DENGAR LAGU HIT TANPA HENTI?
    DAPATKANNYA HANYA DI WWW.DUNIAGIFFARINE.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete