KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, May 9, 2013

GIVEAWAY NASZ : SIAPA NAK TOPUP RM5?

SEGMEN TELAH TAMAT


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama rasanya saya tak buat apa-apa giveaway kan? Blogger yang selalu join giveaway yang saya anjurkan mesti tahu. Hehehe. So, kali ini saya nak anjurkan satu giveaway ringkas untuk korang yang berminat.

Hadiahnya ialah :

TOPUP RM5 X 6 ORANG BLOGGER BERTUAH

Cara nak join :

1. Buat satu entry baru. Copy dan paste gambar Header di atas ke dalam entry baru tersebut. Jangan lupa linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ini, "GIVEAWAY NASZ : SIAPA NAK TOPUP RM5?"

3. WAJIB LIKE FAN PAGE DI BAWAH :


4. Promosi giveaway ini kepada kawan-kawan dan ajak dorang join ramai-ramai. Kalau boleh, taglah seberapa ramai rakan korang.

5. Publishkan dan letakkan url post penyertaan korang kat ruang komen di bawah.

Pemenang akan dipilih menggunakan random.org. So, korang joinlah ramai-ramai dan kalau ada rezeki korang, dapatlah Topup RM5 free kan? 

Tarikh tutup Giveaway adalah pada 09.05.2013 jam 10.00 malam. (Tarikh dan masa mungkin diubah mengikut kehendak saya).

p/s : Saya berharap peserta yang join giveaway ini jujur dan mematuhi semua peraturan yang saya minta.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

52 comments:

  1. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  2. Nad join ye..

    http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  3. Datang join dan support :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  4. http://sabghina.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  5. http://hakimieinderaputra.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  6. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  7. http://aimionlyforcontest.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  8. join

    http://truebrotherh00d.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  9. http://gadisgilasamalolipopandkekchocolate.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  10. nida join.. :)

    http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  11. Joined ye :)

    http://charliejoined.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  12. join :)

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  13. Joined !

    http://www.erazfadli.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  14. join :)

    http://quraistory.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  15. http://fatin04.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  16. http://blog-threeinone.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  17. join...
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  18. http://khairunnisa3020.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  19. http://annurgiveaway.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  20. http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  21. http://segalatentangkita.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  22. http://rightnot.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    JOIN !

    ReplyDelete
  23. join

    http://alia-manis.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  24. join :)

    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/05/giveaway-naszsiapa-nak-top-up-rm5.html

    ReplyDelete
  25. http://elsaulfahdotnet.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  26. Amal Join!
    http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  27. all the best nasz..... semoga GA kali nie berjaya.....

    ReplyDelete
  28. Join sini ...

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  29. Good luck n all the best to all ..

    ReplyDelete
  30. http://aennpunyerbelog.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  31. http://www.cikfie.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  32. http://umikasum.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  33. join

    http://alvas-87-contest.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  34. http://whisperofcinta.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  35. ayu join ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  36. join=)

    http://merahsitulip.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  37. http://www.miramashimaaru.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  38. join

    http://syimanakhadiah.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  39. http://nostra-fabula.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  40. Singgah malam sini ..

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  41. dieba join :)
    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  42. http://hakimieinderaputra.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  43. hda join !

    http://bintuabuhassan.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  44. join...

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  45. http://cahayasirius.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  46. http://alfian-700.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  47. join

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  48. Dah join...

    http://sakurayaki.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    ReplyDelete
  49. Dah join : http://aimienami.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html !!!

    ReplyDelete
  50. join

    http://asyikin-ga.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm5.html

    fb asyikin cun

    ReplyDelete
  51. join :)

    http://bakaljenazahhere.blogspot.com/2013/05/giveaway-nasz-siapa-nak-topup-rm-5.html

    ReplyDelete