KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, June 17, 2012

SUBWAY...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sekarang tengah menjamah roti panjang besar (Tak tahu nak panggil apa) dengan wife saya. Dah la tak pernah makan kat Subway AEON Bukit Tinggi Klang ini sebab tu terasa diri saya jakun sangat-sangat.


Saya ingat order macam kat KFC atau McDonald tapi silap. Rupa-rupanya kita kena pilih jenis roti yang kita nak. Kemudian, kena pilih daging apa untuk diletakkan di tengah-tengah roti. Pastu, dorang panaskan dan kita kena pilih sayur dan sos apa yang kita nak.


Saya dah la first time. So, memang terkial-kial la pilih. Tapi takpe. First time memang macam ini. Lepas ini sudah semestinya saya yang paling expert. Hehehe.


"Macam rasanya?"


Entahlah. Saya rasa Mcdonald atau KFC sedap lagi. Mungkin sebab saya tak biasa makan kat Subway ini kot? Lagipun harga pun agak mahal.


Korang pernah makan kat Subway? Apa pendapat korang?


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. pernah dgr pasal subway nie kene pilih sendiri
    tp cik eyla belom berkesempatan try coz asal g tempat yg ade subway mest ramai org beratur pjg ad0ooii

    ReplyDelete
  2. sally suka sgt mkn subway...selalunya...mkn sub of the day la...baru murah...6" long baru rm7.50...

    lgpon,sally suka mkn sayur...so...best sbb dekat subway bole request sayur byk2...! =)

    ReplyDelete
  3. mknann subwy tu sihat2 gak..

    tapi suke lagi fastfood lain..

    ReplyDelete
  4. sedap x? erm, tak pandai sgt makan roti yg besar2 camni

    ReplyDelete
  5. maaf yerk abg naser saya tulis sebegini...

    halalkah subway itu? apa jerk yng di servekan d subway dan apa istimewanya?? sy slalu nmpk iklan di tv ttg subway tetapi iklan subway x pernah ada d stesen malaysia slalu luar malaysia n apa yng sy tahu n nmpk subway serve makanan haram d makan.... ke sebab itu subway xde iklan d stesen tv malaysia???

    ReplyDelete
  6. remy tahu pasal subway sebab dah pernah google...... taste dia standard international sandwich.....
    bukan ala ala citarasa malaysia....he3

    ReplyDelete