KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, June 11, 2012

TEMPAT IKLAN PALING STRATEGIK...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Korang rasa tempat pengiklanan yang mana paling strategik? Iklan dalam surat khabar? Iklan dalam blogger feymes amos? Iklan di tempat menunggu bas? Iklan di tempat menunggu komuter?

Saya rasa la tempat pengiklanan yang paling strategik dan semua manusia akan melawat adalah tandas awam. Sebab semasa kita tengah "melabur", kita suka pandang sekeliling tempat kita "melabur" tersebut. Tak kiralah secara berdiri atau mencangkung atau duduk.

Lagipun ada sesetengah orang yang boleh ingat iklan yang tertera di tempat dia "melabur" sebab dia mungkin ada "moment" menyebabkan dia ingat selalu.

So, korang nak iklankan blog korang kat tempat paling strategik ini tak? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. eh betul la awak cakap...tp kannnn di larang menconteng diding tandas...klo lekat blh kot...

    ReplyDelete
  2. haah kan, time tu la kita duk perati sekeliling.. patutla selalu perasan org dok letak no tepon kat belakang pintu tandas tu.. berkesan rupanye ;)

    ReplyDelete
  3. yeah, the strategic place ever,haha,. betul2, mase tgh melabur tu la mata ske merayap, and anything yg nmpk pasti sampai bile2 pun ingat:D

    ReplyDelete
  4. betol, tapi mcm pelik je kalau nk buat mcm tu...

    ReplyDelete
  5. Silap aribulan ada plak yang kena saman tampal iklan dalam tandas.. Kekekekek..;p

    ReplyDelete
  6. Haha.Kalau time tu nampak iklan mau call dalam tandas gak !

    ReplyDelete
  7. iklan dalam tandas,tampal je iklan tuh pada belakang pintu tandas,gerenti ada yg bace punya

    ReplyDelete
  8. betul tu.... setuju kalau semua tandas ditampal iklan yg cantik2... sedap sikit mata memandang...... dari baca tah apa2 yg mengarut kat dinding tu.....

    ReplyDelete
  9. paling bagus tampal iklan untuk ubat sembelit dan cirit birit kan..hehe

    ReplyDelete
  10. Molek sungguh idea ini...boleh pakai jugak.

    ReplyDelete
  11. haha..betul2..iklan lucah pun banyak gak..siap tinggal no phone lagi

    ReplyDelete