KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 28, 2012

"TAK PUASLAH"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya mula-mula nak minta maaf sebab memang hasil tulisan saya ringkas saja. Setiap entry yang saya tulis memang ringkas dan padat. Saya tahu ada blogger yang tak puas baca entry saya. Saya lebih suka tulis satu entry secara spontan. Sebab itulah entry saya ada yang panjang dan ada yang pendek je.

Ada rakan blogger yang beritahu saya yang dia tak puas baca entry di blog saya. Mungkin disebabkan terlalu ringkas ataupun terlalu best. Hehehe. Saya rasa rakan-rakan blogger semua masih ada banyak blog yang ingin diterjah. So, bila saya menulis secara ringkas dan padat serta secara direct to the point, senanglah rakan-rakan blogger meneruskan perjalanan.

Lagipun, kalau panjang sangat sesuatu entry itu ditulis, boleh jadi melalut dan merepek. Tapi, dalam menulis sesuatu entry, yang penting, korang tahu apa yang hendak disampaikan secara menarik. Tak perlu panjang berjela-jela tapi cukuplah seringkas dan sepadat yang mungkin. Yang penting apa mesej yang hendak disampaikan itu sampai kepada pembaca entry yang sampai ke blog korang itu. Hehehe.

Kalau masih tak puas baca, boleh terjah entry lain dalam blog ini. Baca puas-puas. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. hehe...blog saya pon kadang pendek je,,kadang tuh panjang sangt,,,hehe

    ReplyDelete
  2. hamba sokong kata dari tuan hamba..biarlah ringkas..yang penting isi penyampaian =)

    ReplyDelete
  3. betul jugak kata2 nasz tu......
    buat entry panjang2 lepas tu slow nak loading.... kan buat org menyampah jer.......he3

    ReplyDelete
  4. lain orang lain gaya. tape abg nasz. raihan tetap sokong blog abg nasz..^^

    ReplyDelete
  5. suka baca entry yg ringkas dan padat... :P
    entry yg panjang pun sy baca jugak tp yg menarik perhatian sy lah... hehehe

    ReplyDelete