KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 21, 2012

BLOG PILIHAN MEREKA...



Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Tamat sudah Segmen Sekejap Nasz : Blog Pilihan Saya. Sebanyak 18 orang blogger berkongsi blog pilihan dorang. Terima kasih sudi join dan terima kasih sebab memperkenalkan saya dengan blog pilihan korang yang ada sesetengah itu saya tak kenal.

Inilah senarai blogger yang join. Jom terjah mereka dan ketahui blog pilihan mereka. Mungkin blog korang pun antara pilihan mereka?

1.  http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
2.  http://emmaeema.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
3.  http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
4.  http://majirashid.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
5.  http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
6.  http://appleshera.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
7.  http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
8.  http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
9.  http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
10.http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
11.http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
12.http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
13.http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
14.http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
15.http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
16.http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
17.http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html
18.http://lovesokmo.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

Segmen ini nampak simple tapi ada impaknya kalau seseorang itu rajin. Saya harap melalui segmen ini, korang dapatlah sedikit peningkatan trafik dan follower.

p/s : Nak buat Giveaway Nasz tapi busy sikit dengan kerja. Tapi, tak lama lagi je.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments: