KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 28, 2012

"KORANG NOMBOR BERAPA?"



Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.



1 • Married » dah kahwin dan hidup bahagia.
2 • Divorce » dah berpisah dan bercerai dengan pasangan.
3 • Engaged » baru bertunang.
4 • Couple » ada seseorang di hati, tapi belum bernikah sbb belajar atau kumpul duit.
5 • Clash » baru berpisah dengan kekasih.
6 • Single » masih mencari pasangan.
7 • Tengah minat dengan seseorang tapi pendam saja...sebab malu.
8 • Forever Alone » tak ada kawan, tak ada pasangan, main facebook seorang diri saja.


~> Korang nombor berapa ?


Wassalam.


-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

27 comments:

  1. cik en no 4..ehheh.. oh mama sy mau kawen.. kawen dnegan sape.. dnegan spe sja..tp duit xde..hahahah

    ReplyDelete
  2. sha no 9...hehehe...Dari Segmen tambah follower sampai seribu.....thanks for following me....done follow u .... :)

    ReplyDelete
  3. nyue skang no.4 huhuhuhu....

    ReplyDelete
  4. nurul baru follow blog ni beberapa hari lalu...nurul pilih no.6...single masih mencari..hihi...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah syukur saya berada di nombor 1

    ReplyDelete
  6. Terfikir plak...mcm mana kalau ada orang yang no dia campur2? hehehehhehe... It's life, anything can happenns...

    ReplyDelete
  7. i am number 1..

    lama x singgah sini :)

    ReplyDelete
  8. akak no.1 :)

    NasZ : sila ler singgah ke blog akak,baru start bisnes kecil-kecilan

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/06/my-bisness-start.html

    ReplyDelete
  9. saya masih num.4 .. hehehhehhe ~ winkwink ... :)

    ReplyDelete
  10. No 4.....
    Tengah kumpul duit....
    Insyaallah kuat jodoh, adalah.... =D

    ReplyDelete
  11. 7..7..7..7..7..7..7..aku pemalu..hahaha..!

    ReplyDelete