KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, June 19, 2012

BE BARU...


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Buka akaun Nuffnang pagi tadi dan ternampak Buffered Earning a.k.a Campaign baru melekat kat blog ini. Alhamdulillah. Nuffnang masih nampak blog saya ini ye? Hehehe.


Sejak dua menjak ini Nuffnang asyik bagi Campaign Tuala Wanita je kat blog saya. Mungkin ramai pembaca perempuan kot blog saya ini? Kan?

Di samping 1 Buffered Earning a.k.a Campaign baru di blog saya, masih ada 2 Campaign sedang melekat lagi. So, untuk blog saya ini, saya ada 3 Campaign sedang melekat seteguh gam gajah. Saya harap Campaign ini akan terus melekat selama mungkin. Hehehe.

Kepada Nuffnang, terima kasih banyak-banyak kerana masih nampak blog cikai saya ini daripada timbunan blog-blog yang super best dan super dasyat. Hehehe.

p/s : Rezeki bakal anak melimpah ruah. Alhamdulillah.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. wow! best gila..blog saya dah kering BE.. nak kena membodek gamaknya baru dapat BE baru..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah......
    Wahhhh... Ni nk jeles ni.....
    Tp jeles yg baik tau... Bkn jeles dgn PHD... =D

    Jemput join segmen saya... http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Rezeki anak2..;) aminnnn...

    Thanks for the info. MakLady baru tau... :)
    Bersemangat makLady nk wat entry yg best2 then ramai org join..hmmm rezeki mcm naser.. insyaALLAH..

    klu blum ke blog saya sila laaaa ... (maaf sgt2 klu review saya ada yg kurang disenangi)

    http://blogdearlady.blogspot.com/2012/06/review-blogwalking-bersama-maklady-1.html

    ReplyDelete
  4. syoknye ada bnyk BE. rezeki2. :D

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah....rezeki baby tu nasz....!

    ReplyDelete