KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 13, 2012

RM24.70 LAGI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Tengah menanti RM24.70 lagi untuk cukupkan RM51. Kenapa RM51? sebab RM50 dah boleh cash out dan RM1 Nuffnang akan charge sebagai yuran proses. Ada lagi 3 Buffered Earning telah melekat. Harap-harap ada lagi Buffered Earning baru yang akan melekat bagi mencukupkan jumlah sasaran saya. Hehehe.

Anyway, saya bersyukur di atas segala rezeki yang Allah kurniakan kepada saya.Niat berblogging itu penting. Ikhlas niat kita itu, maka ikhlas la blog yang kita tulis. Kalau sebaliknya, terbaliklah kan? Hehehe.

Korang yang belum dapat apa-apa earning daripada Nuffnang, jangan putus asa. Cuba tengok balik kriteria yang dikehendaki oleh Nuffnang dan google search kat internet Tips-tips untuk dapat Buffered Earning.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

14 comments:

  1. InsyaAllah... klu rezeki tak ke mana...:-)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...rezeki tu.. ni dtg cni sambil derma nuff :)

    ReplyDelete
  3. gudluck =) t blanje kfc ea..hehe =D

    ReplyDelete
  4. lagi sikit aje lagi tu...bertahan! ada juga bergerak En Nasz..saya ni tak gerak-gerak statik aje kat situ payah betul :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulullah..rezeki....x lm lg blh cash out..bez,....

    ReplyDelete
  6. Bestnyer...Syukurla rezeki..:)

    ReplyDelete
  7. Okey le tu..akak punye nuff baru 0.40 sen..mcmne yeak nk dptkan BE tue..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, rezeki ikhlas berblogging! ^_^

    ReplyDelete
  9. =).. saya pun masih berbelas..

    ReplyDelete
  10. tahniah nasz.....
    moga cepat dapat kumpul earning tu......

    ReplyDelete