KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 14, 2012

GAMBAR SCAN BABY...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dalam entry INI, saya beritahu mengenai wife saya dengan emak mertua saya ke Klinik Pakar Wanita di kawasan Klang Selangor. Masa scan perut wife saya untuk check keadaan baby tersebut, wife saya beritahu saya yang doktor yang bekerja di Klinik Pakar Wanita tersebut beritahu due date kelahiran baby sulung saya ini adalah pada 11hb Januari 2013. Tapi, tarikh tu saya rasa cuma jangkaan dan mungkin awal atau lewat sikit.

Saya minta wife saya supaya suruh doktor tu printkan scan kandungan yang baru dia buat. Saya cilok dari wall facebook wife saya. Hehehe.


Mula-mula tercari-cari juga mana dia baby yang wife saya cakap ber'dancing' tu. Bila diteliti dengan setelitinya, baru saya perasan yang objek di tengah-tengah itulah baby kami. Hehehe.

Come to daddy.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

10 comments:

  1. NasZ,mesti xcited kan..wah EDD macam tarikh lahir Dato' Siti..

    ReplyDelete
  2. wah tahniah2!! dah tau jantina blom?

    ReplyDelete
    Replies
    1. blum lagi. beberapa minggu nanti baru dpt tahu kot?

      Delete
  3. minggu demi minggu.. bulan demi bulan.. mesti tak sabar kan.. ;)

    ReplyDelete
  4. tahniah...mintak2 lahir 7 januari..sme ngn zatiey..eheh

    ReplyDelete
  5. tahniah...

    jom join segmen http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-sha-nak-edit-gambar-awak.html

    ReplyDelete
  6. dah brpe blnni?tapi betul le, cik husben mesti excited klh si isteri..hihi..

    ReplyDelete
  7. waaahhhhh excited tengok.. semoga baby keluar dengan baik nanti. amin ;)

    ReplyDelete