KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 1, 2012

SEGMEN TAMBAH FOLLOWERS SAMPAI BERIBU

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya nak join segmen yang dianjurkan oleh Rochelle. Nama macam coklat kan? Saya rasa penganjur segmen ini suka makan coklat. Saya pun. Hehehe.

Saya start berblogging pada 28hb Ogos 2010. Ada time yang saya terlalu sibuk sampai lupa kepada blog ini. Lama juga dibiarkan sehinggalah tahun lepas baru aktif balik. Itu kira macam mana ek? Hehehe.

Segmen ini tutup pada 1hb Jun 2012 pada 9 malam / 10 malam. (Boleh plak ada slash kan? Hehehe).

So, sempat lagi ni. Jom join ramai-ramai.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. hyee , dari segmen yang sama . done follow :)

    http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  2. Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

    Jemput join GA saya juga tau!
    -http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html

    ReplyDelete
  3. datang dari segmen yang sama sambil follow
    http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  4. hye3!! datang dari segmen yang sama.
    salam perkenalan ! ;)

    ReplyDelete
  5. Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)

    http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  6. amboih nasz pun join gak ea segmen begini..keeping blogging ye bila follower makin bertambah nie:)..pasnie kene la salu update belog taw!

    jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain

    Segmen tambah followers sampai beribu
    Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum....Abang Naser nak ajak (^_^)


    Direct Link -- Segmen: Trademark Blog Saya


    Salam selamat dari FR , assalamualaikum dan senyum ceria dalam ranjau meniti kehidupan.

    ReplyDelete
  8. ASSALAMUALAIKUM…

    BONDE DARI SEGMEN YG SAMA DAH FOLLOW AWK :)

    DAN MENJEMPUT & MEMPERSILAKAN
    TURUT SERTA DALAM SEGMEN “UP FOLLOWER”

    http://kumahuitu.blogspot.com/2012/06/jom-baca.html#links

    ReplyDelete
  9. dtg BW dari segmen yg sama.. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan,Aini Dtg dr segmen yg sama..:) Done follow.
    http://ainilittlesweet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. hye
    dari segemen yang sama.. salam perkenalan dari dya..
    http://yayabunga.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html

    ReplyDelete
  13. hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)

    ReplyDelete