KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 15, 2012

LELAKI ATAU PEREMPUAN?

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya dan wife insya Allah akan mendapat cahaya mata pertama. Tapi, disebabkan baru 9 minggu 6 hari masa scan semalam (Entry tersebut boleh baca di SINI dan SINI), doktor pun tak boleh beritahu sama ada bakal baby kami itu lelaki atau perempuan.

Tapi, bila wife saya beritahu saya yang baby saya tu kelihatan sedang menari-nari sebab seluruh badannya bergoyang-goyang termasuk tangan dan kakinya, saya rasa baby lelaki. Pah wife saya pun cakap lelaki sebab dia nampak dalam scan baby tu macam tengah main bola.

Kalau ditakdirkan baby perempuan pun saya terima.  Bukan semua orang ada peluang nak dapat baby ni. Ada yang tunggu bertahun-tahun baru dapat. Ada yang tak dapat langsung cahaya mata.

Nanti pergi check sekali lagi baru tahu jantinanya. Korang rasa lelaki atau perempuan? Hehehe.

p/s : Excited sangat sampai asyik senyum sorang-sorang. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

9 comments:

  1. Exsaited kn bile first time nk dpt baby..tk ksh la lelaki ke perempuan..yg pnting kandungan dn ibunya sihat smpai brsalin nnti..

    ReplyDelete
  2. HUHU..PE2 PUN JANTINA..BERSYUKUR LA KAN? MASING2 DE KELEBIHAN KAN?

    ReplyDelete
  3. tahiah bro Naser.... berdebar-2 time nih... semoga semuanya selamat...

    ReplyDelete
  4. xcited nk dpt baby mmg x terkira... dalam kepala mcm2 perancangan utk baby...

    ReplyDelete
  5. scan 16 miggu nati baru oke..klu da scan 3D or 4D..gamba cantik bile masuk 25w..

    ReplyDelete
  6. ahaha..eksaited kan..nanti masa doktor nak tunjuk jantina lagi excited...masa anak kitorg yg first tu memang aktif gila..belum nampak jantina tangan kaki bergoyang2.. anak lelaki..tapi yang masa anak no 2 (pompuan) tu pulak macam malu2 je..nak tengok jantina pun asyik tak dapat je..not until buat 3d scan baru doktor nampak..tapi tu pun not 100% sure la..

    ReplyDelete
  7. hehe wahhh bestnyaaa ! semoga semuany dpermudahkan eh eh abg naser :D

    Love,
    Nialidia.com

    ReplyDelete