KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, June 11, 2012

REZEKI RM50...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Alhamdulillah cek terbaru dari Nuffnang dah sampai. Penantian selama hampir dua bulan dah tamat. Walaupun hanya RM50 tapi sangat bermakna bagi blogger cikai macam saya ini. Setiap rezeki yang saya dapat adalah rezeki yang diberikan oleh Allah. Saya bersyukur kepada-Nya. Ahamdulillah.


Sekarang saya akan terus cash out earning saya yang dah mencapai RM50 sebab tak mahu nak tunggu kumpul banyak-banyak. Lagipun saya cuma blogger biasa saja. Tak macm blogger-blogger otai yang cash out sekali beribu riban. Bukan saya dengki tapi jeles.


Saya jeles bukan sebab saya nak menjatuhkan dorang dengan buat perkara tak elok. Tapi dengan cara usaha mencapai apa yang mereka mampu capai. Mungkin sekarang saya hanya mampu cash out RM50. Masa depan mungkin saya akan cash out lebih RM50. Insya Allah.


Terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi terjah dan komen entry di blog saya.


p/s : Saya buat apa dengan RM50 ini? Saya simpan dalam SSP (Sijil Simpanan Premium). Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. Alhamdulillah... RM50 byk jugak tu..

    ReplyDelete
  2. untunglah...uwaaa....:T_T
    lyeen pun jekez jugak ni....hahahha...lyeen bru dpt RM.4.2O kat SAYS tu...T_T

    ReplyDelete
  3. salam;
    Bolehlah...sikit2 lama jenggoh kaki gi bank.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..rm50 kalau belanja memang tak terasa.. tapi kalau disimpan beranak pinak..

    ReplyDelete
  5. cmna ye..duit dlm nuffnag bleh tmbah?jd la tu RM50.duit gk.

    ReplyDelete
  6. best la abg naz dapat cash out duit dari nuffnang.. saye punye tak naik2 lagi.. masih je kecik tu.. nak beli gula2 tak lepas..:(

    ReplyDelete
  7. Waa beshnya !! Rezeki dari Allah ~ harus disyukuri (:

    ReplyDelete
  8. baguz nasz nie....walaupun sedikit , tetap ingat masa depan......
    agaknya sebabtu lah remy tak pernah dapat......he3

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. Banyak ke sikit ia tetapa rezeki kan.. =)

    ReplyDelete
  10. tahniah...permulaan yg baik utk terus maju

    ReplyDelete