KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 22, 2012

SEGMEN HUJUNG MINGGU : AKU FOLLOW KAU FOLLOW

"I Believe I Can Fly"
"Curious Cat?"
"Ude? Dare?"

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Ternampak segmen ini. Tertarik hati pula nak join. Terterbitlah entry ini. Segmen ini dianjurkan oleh Atiqah.

Segmen ini berlangsung dari 22hb Jun 2012 Hinggalah 24hb Jun 2012 (10.00 malam).

Korang yang tak buat apa-apa hujung minggu ini bolehlah memeriahkan lagi segmen dari Atiqah ini. Di samping itu, kita dapat juga support blogger yang lain dan berkenalan dengan ramai lagi blogger yang berkeliaran dalam dunia blog ini. Hehehe.

p/s : Seronok bila tengok makin meriah dunia blog ini.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. salam, terima kasih sudi join. yeay, lepas ni kita jadi rapat lagi eh :)
    ini senarai blogger yang sudi join
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/update-senarai-peserta-segmen-hujung.html

    happy blogging :)

    ReplyDelete
  2. setiap hari ada saja segmen.... semakin meriah remy rasakan....... gud luck juga nasz!

    ReplyDelete
  3. JOM TERJAH
    dari segmen yg sama
    http://nnaaqua91.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  4. ser0n0k2..hehehe
    http://cikhacks.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  5. salam singgah dari segmen yang sama.. jom terjah blog sy

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...singgah dari segmen yang sama...http://eimah2328.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. http://www.aynoranur.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    dr segmen sama

    ReplyDelete
  8. Salam..Hye..Salam Kenal..
    Saya Dah Follow Sini..Jemput Singgah Blog Saya PLak okeyh! ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama. follow u

    http://lovingwantie.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    ReplyDelete
  10. SALAM KENAL, BARU SEMPAT NAK BW, DONE FOLLOW, HIT ME BACK YA...

    ReplyDelete
  11. salam...saya dh lama follow awk..rajin2 singgah blog saya ye...thankz..
    http://ciksaracomot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. http://nienienoenoe.blogspot.com/2012/06/segmen-hujung-minggu-aku-follow-kau.html

    segmen sama
    follow u
    follow me back k :)

    ReplyDelete
  13. salam abg naz.. thanks datang melawat blog sy.. sy dr segment yg sme juga.. done follow you.. :)

    ReplyDelete