KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 15, 2012

AWAL LAGI NAK BELI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Di Giant,

Isteri saya : B tengok apa tu?

Saya : Pampers sayang.

Isteri saya : La... Nak buat apa?

Saya : Untuk baby kita nanti la sayang.

Isteri saya : Isk... Awal sangat la B.

Saya : Ye ke? Owh... (Blurrr....)

Saya punyalah excited sampai bila pergi mana-mana supermarket tak kiralah AEON, Giant, Tesco dan lain-lain, ternampak saja barang baby, terasa macam kena beli pula. Macam terlebih excited pula kan? Hehehe.

Saya kena plan dan bajet apa yang perlu beli. Barang baby kena cukup. Tak dilupakan juga barang untuk isteri. Takkan dapat baby, isteri diabaikan. No, no, no way. Isteri kena jaga elok-elok.

Nanti tak pasal-pasal isteri saya jeles dengan baby saya sebab saya lebihkan baby. Hehehe.

Anyway, tolong doakan isteri saya sentiasa sihat dan kandungan pun sihat ye? Terima kasih.

p/s : Masih tersenyum sorang-sorang lagi ni. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

7 comments:

  1. as-salam,
    hahaha.. amboi awal lagi abg nasz. nanti2 la beli sekali selori haaa.. :) kalau syieda pun mesti eksaited punye. nak terima orang baru dalam keluarga. :) heeee

    insyaAllah semuanya berjalan dengan baik, isteri dan anak.. :)

    ReplyDelete
  2. bile dh msk bulan ke 6 buleh dh bli skit2 brg.. hehe

    ReplyDelete
  3. semoga semuanya selamat sampai baby kuar...... amin....

    ReplyDelete
  4. sonok dengar cerita owg nk dapat baby ni =)

    ReplyDelete
  5. cam en. husben, asal jupa tmpt jual brg baby mesti ye cr stroller..minat tol.hihi..awl lg n xpntg sgt pdhl.hihi..

    ReplyDelete