KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 7, 2012

PENANTIAN YANG MENDEBARKAN...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya ada ceritakan tentang saya dah buat cash out earning Nuffnang pada 13 April 2012. Korang boleh baca kat SINI. 5 Jun 2012 saya telah terima satu email dari pihak HSBC yang selalu sediakan cek Nuffnang yang menyatakan Payment dalam proses penghantaran menggunakan pos biasa.



"Ala... RM50 pun nak kecoh"

RM50 pun bagi saya banyak dah. Boleh makan McDonald tahu? Hehehe. Anyway, terima kasih Nuffnang sebab bagi saya Campaign yang menjana pendapatan sampingan saya dengan apa yang saya minat. Blogging.

Penantian hampir 2 bulan hampir tamat. Memang mendebarkan. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. alhamdulillah..
    dapat makan mcd juga tu.. :) heeee

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.. ok r tu abg Nasz.. saya tak pernah dpat pun lagi..

    ReplyDelete
  3. ssebenarnya sy sendiri tak tau nak guna nuffnang macam mana walau pun ada dlm blog huu

    ReplyDelete
  4. rezeki tu......... saya entah bila la nak dapat pon tak tau

    ReplyDelete