KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 15, 2012

SEGMEN : FOLLOW WEEKEND BERSAMA AJAMOPPICAL

Nak join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya dijemput untuk join segmen ini oleh owner blog Ajamoppical. So, saya pun decide nak join di samping support segmen yang dianjurkan ini.  Lagipun, saya boleh cari peluang untuk promosi blog saya dan berkenalan dengan blogger baru di luar sana.

Segmen ini tamat pada 17hb Jun 2012 (Ahad) jam 11.59 malam.

So, jom join ramai-ramai.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

21 comments:

  1. Thanks Naser sudi join :) jom tengok rakan blogger lain yang join segmen ni kat sini:

    http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

    jom follow mollow weekend ni! :D

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat..Miss z dari segmen Ajam...Singgah dan follow :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  3. wahhh nak joint la juga ni.. jap2.. nak buat entri.. hikhik terima kasih abg nasz :)

    ReplyDelete
  4. hai. dri segment yg sama.. follow me :D

    http://aindanialolipop.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html#comment-

    ReplyDelete
  5. Singgah n follow dr segmen yg sama.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  6. salam ziarah n follow..jmpt jgak ea ke blog nur :)

    ReplyDelete
  7. as-salam,
    datang dari segment yang sama..

    http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    follow sini, jom ke blog saya :)

    ReplyDelete
  8. skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

    http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah..

    baru tau pasal segmen follow-follow ni,huhu...buta IT katakn..

    http://skampung.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  10. done folow! 2249

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama :)
    done followed !
    BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama :)
    done followed !
    BW MALAM KE > http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. singgah pagi:)dari segmen sama :)
    http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  14. hye abg nasz.. korn dtg sini sambil wat peace... hehe.. btw dr same segmen ajam.. =P

    ReplyDelete
  15. salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow nasz.hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

    ReplyDelete
  16. blogger 2250

    http://hanawonnie.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

    ReplyDelete
  17. Datang dari segmen ..dah follow..

    ReplyDelete