KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, June 8, 2012

HADIAH BAKAL BABY...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya buka facebook, ternampak kat wall isteri saya barang di bawah :


"Sape punya?"

Saya fikir isteri beli hadiah untuk kawan sekerja dia yang memang tengah mengandung. So, saya pun terus ke status wall yang ada gambar di atas.

Rupa-rupanya isteri saya dapat hadiah advance untuk bakal baby kami nanti. Terima kasih la susah-susah beli hadiah di atas tapi memang comel. Terima kasih sekali lagi.

Alhamdulillah. Rezeki baby yang bakal lahir menyerikan hidup kami. Lepas ini, blog saya akan penuh dengan kisah telatah baby kami la nampaknya. Hehehe. Tapi, lambat lagi pun.

Hadiah yang dapat masa kahwin hari itu pun belum kemas lagi. Berterabur je dalam rumah tu. Hehehe.

Anyway, kalau korang nak beli hadiah dan bagi kat saya, jangan lupa minta alamat nak pos atau kat mana nak jumpa ye? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. hahaha..nak request hadiah apa? hehehe..

    ReplyDelete
  2. ni entry nak mintak hadiah ni.. InsyaAllah abg Nasz.. x lama lagi sy akan dpat anak buah baru.. huhu

    ReplyDelete
  3. tahniah,.. dah lama x ke blog ni,... kawen dulu pun akak x wish,... ni ucap tahniah dua2 ler yer,..

    ReplyDelete
  4. dah kasi yg advance......bagus tu nasz....
    kurang sikit beban tu nanti.....

    ReplyDelete