KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, June 9, 2012

TIDUR SAMBIL BERDIRI...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Tadi saya singgah sekejap ke sebuah yang agak terkenal di kawasan Nibong Tebal, Penang. Saya nak bank in duit untuk adik saya. Tadi memang agak ramai juga la. Kena beratur dekat mesin deposit wang agak lama.


Ada 2 mesin deposit wang tapi 1 mesin dalam proses pemeriksaan oleh kontraktor yang incharge. So, tinggal 1 mesin saja la. Saya pun beratur la dengan penuh kesabaran.


Di satu sudut, saya ternampak seorang pengawal keselamatan sedang berdiri tak gerak-gerak. Saya pun buat tak tahu je la. Beberapa ketika, pengawal keselamatan itu masih tak bergerak. Saya pun naik hairan. Saya cuba perhatikan betul-betul. Rupa-rupanya dia tidur sambil berdiri.


Saya pun terkejut tapi saya still mampu meng'cover' perasaan terkejut saya tersebut. Hehehe. Mungkin semalam penat tengok perlawanan pembukaan EURO 2012 kot?


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sila Tekan Like Jika Suka

8 comments:

  1. haha..tido sambil tido pon boleh jgk ke..acano tuh.

    ReplyDelete
  2. pakcik tu saje berlakon tidur kot ;)

    ReplyDelete
  3. hahaha
    hebatnya pak gad tu



    entri terbaru
    http://azlanthetypewriter.blogspot.com/2012/06/resepi-roti-kaya-penyet.html

    ReplyDelete
  4. haha, tu biasa lh.. n satu lagi kebiasaan yg mengejutkan ialah pelajar yg tengah mengikuti orientasi dn berbuat aktiviti tengah malam tu boleh tidur sambil berjalan.. haha

    ReplyDelete
  5. Kat sekolah akak ada cikgu yg boleh tidur berdiri.

    ReplyDelete
  6. kalau dah penat sangat, duduk ke berdiri ke..pun boleh tidur....hehe...
    abg nasz! ada tips2 untuk prctical?

    ReplyDelete
  7. alaa. perkara biasa je tu :) selalu juga nampak

    ReplyDelete
  8. security kat tempat remy pun camtu...... siang2 tido....lebih2 lagi kalau yg kena ot tu.....
    tapi kwn2 remy ckp,,, depa ngantuk sebab mlm2 jaga hantu.......he3

    ReplyDelete