KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, June 23, 2012

NAMA BABY KAMI ADALAH...

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Kandungan wife saya dah mencapai tahap hampir 3 bulan.

"Nama untuk baby dah ada ke?"

Jantina baby pun belum tahu lagi. Saya memang tak fikir lagi nama untuk baby kami. Tapi wife sebelum tahu diri sendiri mengandung dah pun rajin membaca. Dia rajin membaca buku maksud nama.

Dan wife saya dah pun decide nama baby kami. Saya pun mula-mula terkejut tapi saya buat cool je. Cantik juga nama yang wife saya fikirkan. Maksudnya pun sangat elok. Wife saya dah pun pilih kedua-dua nama untuk baby lelaki dan baby perempuan.

Kalau baby lelaki, nama ini kami akan letak. Kalau baby perempuan, nama itu kami akan letak.

Nama baby kami adalah....

Tunggu baby dah lahir dan dah daftar, baru kami maklumkan. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

6 comments:

  1. prepare awal2 tak salah tapi jgn declare lagi...... just kumpul jer dulu...nanti buat pilihan......

    ReplyDelete
  2. sabar eh, kejap lagi jela tu.. baby dtg ni ;)

    ReplyDelete
  3. semoga kandungan selamat hingga lahir :)

    ReplyDelete
  4. wah dah nak dapat baby dah...taniah blogger:)

    ReplyDelete