KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, June 20, 2012

SEGMEN SEKEJAP NASZ : BLOG PILIHAN SAYA


Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Dah lama rasanya saya tak buat segmen. Kali ini saya nak segmen sekejap Nasz. Korang nak join? Korang kena:

1. Buat satu entry baru, copy header saya kat atas tu dan pastekan kat entry tersebut. Jangan lupa linkkan ke post ini.

2. Salin tajuk ini, "SEGMEN SEKEJAP NASZ : BLOG PILIHAN SAYA"

3. Korang nyatakan SATU blog mana pilihan korang dan letakkan link blog tersebut. Tak perlu huraikan blog itu. Letakkan nama dan link blog pilihan korang itu je. *Pastikan korang inform pemilik blog yang korang jadikan blog dia sebagai pilihan korang.

4. Publishkan post tersebut dan letakkan link post korang tu kat ruang komen di bawah.

Itu saja. Kalau korang kata susah juga, tak tahulah saya. Insya Allah saya akan sediakan satu list untuk korang blogwalking dan saling berkenalan. Korang boleh tengok blogger mana yang ada blog pilihan sama dengan korang.

Segmen ini tutup malam ini juga (20hb Jun 2012) jam 11.59 malam.

p/s : Tak tahulah ada orang join ke tak? Lama tak buat segmen sebegini. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

21 comments:

  1. saya join :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  2. salam,

    Emma join segmen ni... ^_^

    http://emmaeema.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  3. join :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  4. http://majirashid.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html


    jejoin

    ReplyDelete
  5. JOIN !

    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  6. saya join ^_^

    http://appleshera.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  7. http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html (:

    ReplyDelete
  8. join:

    http://umikasum.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  9. i'm join u
    http://mamaqhayra.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum...

    Wanieys join :)

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  11. http://sharfynarzmiss.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  12. join

    http://nizamsedangbercherita.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  13. Shawal join... :)

    http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  14. saya join :)

    http://diyanarauzi92.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  15. join:-)
    http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  16. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  17. sempat kan baby nak join ni?

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  18. Join yaww..

    http://lovesokmo.blogspot.com/2012/06/segmen-sekejap-nasz-blog-pilihan-saya.html

    ReplyDelete
  19. selamat pagi..thnx follow blog saya..dah lama saya follow cni..(^_^)

    ReplyDelete
  20. ramainya yg join.... semoga berjaya......

    ReplyDelete