KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, June 14, 2012

1ST SPECIAL GIVEAWAY CONTEST BY QALESHYA UMAIRAH

Nak join? Klik SINI

Assalamulaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya ternampak segmen ini. Segmen ini saya rasa menarik la plak. So, saya decide nak join. Lagipun hadiah-hadiah dia pun memang best. Hehehe.

Saya kena cerita mengenai kisah cinta saya. Saya ada buat satu entry berkenaan kisah cinta saya dengan wife saya. Korang jemput baca kisah saya dan wife saya dari mula kami berkenalan, lost contact, sambung contact balik dalam facebook, kahwin dan sekarang tengah menanti cahaya mata pertama. Hehehe. Korang boleh klik link kat bawah :


Segmen ini tutup pada 23hb Jun 2012 (11.59 malam). Jom join ramai-ramai. 

p/s : Doakan saya menang k? Hehehe. Rezeki bakal anak nanti. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. assalammualaikum.. golek2 ke cni baca entry ! gudluck yer ! ^^ teriam kasih sb join meriahkn contest ni .. hehe.. TAHNIAH & alhamdulillah.. da dapat rezeki awal.. bakal trima ahli baru dlm kluarga. Korang kawen awal bulan mac yer? sy ujung bulan mac.. kehkeh. tahniah skali lg !! sweet gituu.. ! ^^

    ReplyDelete