KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, November 1, 2011

SEGMEN BLOGLIST KERI : SEBARKAN WALAU 1 AYAT

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya telah ditag untuk join segmen ni. Nampak menarik. So, dengan senang hatinya saya join. Ini segmen pertama sejak blog Keri ni diwujudkan.

Keri minta saya kongsikan satu mutiara kata atau kata-kata hikmat atau hadis atau apa-apa saja yang bagi inspirasi dalam hidup saya. So, saya decide untuk pilih:


Saya tag:

Eida Arina
Zul Fattah

p/s : Saya rasa ini adalah terbaik untuk dikongsi.

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. oh....tenkiu very2222 much ya nasZ......nnt nk join jugaklah segmen ni...menarik dan byk teladan :)

    ReplyDelete
  2. Waa.. thx sudi gak join...
    sokong 100%
    Cintakan bunga bunga kan layu,
    cintakan manusia, mnusia kan mati...
    Cintakan Allah, itu yg abadi...

    ReplyDelete
  3. betul tu
    hanya cinta kekal abadi :)

    ReplyDelete
  4. mowning abg nasz. cikhoneybee tag kamu lagi... heheh : http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  5. wah bagusnya..
    Cinta Allah yg Abadi

    ReplyDelete
  6. wahhh mcm best nih nasz..ana nk join gak lah..hehe






    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  7. waaa
    cm besh je segmen ni
    kongsi ayat
    weee
    suke2 =]

    ReplyDelete
  8. http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/2011/11/segmen-bloglist-keri-sebarkan-walau-1.html

    suke2

    ReplyDelete
  9. sangat2 setuju
    cinta Allah cinta yg kekal buat selama lamanya :)

    ReplyDelete