KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Monday, November 21, 2011

"DINNER DENGAN NAAN TANDORI"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Dinner saya dengan emak dan adik perempuan ialah... Seperti gambar di atas.


Hehehe. Sedap.


p/s : Dah lama tak datang Restoran Kapitan kat Penang ni. Dah banyak perubahan.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. wah.. homesick terus tgk makanan kgemaran nie.. rindu penang..

    ReplyDelete
  2. serius nampak sedap..bila la bleh rasa.

    ReplyDelete
  3. sedapnyee...!!
    maka kegemaran hambalah roti nan, thosai dan seumpamanya itu..huhu

    ReplyDelete
  4. sedapnyer tandoori.....
    bsk kena cari nie...he3

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap..tp,,mawa x mkn kt kdai mamak..hehe

    ReplyDelete
  6. ayam tandoori memang sedap...(^^,)
    huuhh...nampak menyelerakan pulak naan ni tgh2 malam ni..hee~

    ReplyDelete
  7. Mak ai, kecur air liur nengoknya.

    ReplyDelete
  8. huhuh kalau mas sure tak makan.mesti oder nasi goreng je.kalau tak de time tuh,makan nasi putih kosong n ayam goreng/ikan keli goreng/bkar.hihih

    ReplyDelete
  9. pinjam entry nie boleh.?

    ika guna utk entry nie,, ^_^

    http://akuadalahaku20.blogspot.com/2011/11/kampung-halaman-tercinta.html

    ReplyDelete