KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Saturday, November 26, 2011

"ASAP LORI MAKIN HITAM SEKARANG"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Saya sekarang ada di Klang. Saja jalan-jalan. Hehehe. Masa dalam perjalanan tadi, banyak gak lori. Yang dasatnya, laju-laju plak tu. Lagi laju dari Kenari saya.


Asap yang keluar dari ekzos lori dorang pun hitam je. Memang betul-betul mencemarkan alam sekitar je. Dulu ada gak pihak berkuasa buat spot check untuk periksa asap kenderaan. Sekarang dah tak ada.


Persekitaran pun dah makin panas. Kalau hujan pun, tsk macam dulu, air hujan dah jadi tak elok. Boleh rosakkan kulit.


So, jom la sama-sama kita jaga alam sekitar untuk generasi kita akan datang.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

9 comments:

  1. itulah En.Nasz..nak jimat la katakan..uhuhu..pkai ler diesel

    ReplyDelete
  2. sebab 2 diorang kene guna oil filter..rosak la udara

    ReplyDelete
  3. betul tu,,saya memang duduk klang,,memang harii harilah hadap benda ni,,hehe

    ReplyDelete
  4. klang tu mgg bro...dhla sesak..jln lak xtgk signal..hampeh tol..

    ReplyDelete
  5. pencemaran udara sungguh.
    pencemaran bunyi,kereta takat myvi tapi bunyi macam satu kawasan dia punya..hemm

    ReplyDelete
  6. kempen kesedaran mejaga alam sekitar :)

    ReplyDelete