KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, November 8, 2011

"OH...DAGING GORENG"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sebenarnya saya ni tak sihat. Selsema. Tapi, takpe, saya boleh tahan lagi. Biasa je.


Biasalah kan? Lepas Hari Raya Aidil Adha, memang penuh la peti sejuk dengan berkilo-kilo daging mentah yang segar. Alhamdulillah. Rezeki.


Dah dua hari saya asyik makan daging goreng je. Saya yang merupakan peminat tegar ayam goreng pun terpaksa meninggalkan ayam goreng demi daging goreng yang manis setelah digoreng.


Suka meratah daging goreng merupakan salah satu kepakaran saya. Hehehe.


Korang masak apa daging yang korang dapat?


p/s : Next week nak ke UiTM Arau Perlis hantar adik daftar pelajar baru. Kalau sempat, bolehlah jumpa geng-geng blogger kat sana. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

9 comments:

  1. kecur air liur..huhu

    p/s : xsihat bawak byk rehat..jangan banyak mengadap halaman ni je..hehe

    ReplyDelete
  2. sedapnya daging goreng.kat kampung mak masak hitam je daging tu.dah banyak sangat buat redang.takde pun goreng-goreng..huhu

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    JEMPUT DATANG KE PERJUMPAAN 18 DIS NANTI . TUAN RUMAH ORANG SEKAMPUNG. BAWAK SEKALI MASAKAN DAGING GORENG TU. BORANG PENYERTAAN ADA ONLINE DI BLOG LF DAN BLOG KAKCIKSEROJA

    ReplyDelete
  4. now cuti sem, dan my mum dah tak masak sekerap dulu sebab suma siblings study asrama. takda sapa d umah. huk3!

    bila balik,wooo~~ memang TERdiet lah.

    ReplyDelete
  5. td mkn daging masak asam pedas..sedap nye..tp,,suka jugak ratah daging goreng..sedap sgt

    ReplyDelete
  6. Biasalah ditambah faktor cuaca skrang mang senang dpt sakit.. dah ke klinik en nasz..
    citra juga suka daging goreng dan pertama kali raya haji ni dpt menikmati sup kepala lembu emak citra masak.. rasa mcm gerun jer dengar kan tp rupanya kawasan kepala lembu ni byk daging yg kita x tau.. hehe

    ReplyDelete
  7. mkn panadol soluble... pastu tido.. baik le demam tu :D

    ReplyDelete
  8. buat daging manis lagi sodaaaaapppp!!!

    ReplyDelete