KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Thursday, November 17, 2011

"LA... BUKAN FATIN LIYANA RUPANYA"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Ini tentang sambungan post "Fatin Liyana?" sebelum ni. Saya sampai last pun tak tegur sebab dia bangun pergi tak datang-datang balik dah. Hahaha.


Saya terjumpa kat luar dewan dan tertengok name tag dia sekali lagi.


"Fatin (tak ingat)"


Tapi memang bukan nama Fatin Liyana. Nama lain tapi seakan-akan. Memang tak dinafikan dia memang cantik. Tapi, banyak tempek make up je lebih. Saya suka yang kurang pakai make up. Sebab kalau cantik, cantik natural bukan sebab make up. Tapi, itu hak dorang nak tempek make up banyak pun. Jangan minta duit saya dah. Hehehe.


Nasib baik tak tegur tadi? Malu je. Hehehe.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

21 comments:

  1. patutnya tegur. mana tahu boleh bawak balik jumpa mak. hehe

    :D

    ReplyDelete
  2. hehehehhee
    akhirnye dh tawu kebenarannye

    ReplyDelete
  3. hehe,nasib baik tak tegur...salah org pulak tu..hehe

    ReplyDelete
  4. betul kata NZ tu......
    kalau hati dah tertawan....
    usah ditunggu lama lama....

    ReplyDelete
  5. tuan hamba patut tgur je..mana tahu itu calon terbaik menantu mak tuan hamba..hihhi

    ReplyDelete
  6. best kalau dapat jumpa fatin liyana betul2. huhu :)

    ReplyDelete
  7. sy yg pompuan ni pon tak berapa gemar pompuan yg tepek make up melebih2 waktu keje atau berjalan. boleh diterima make up tebal kalau sidia pergi ke majlis2 atau semasa hari persandingan....

    ReplyDelete
  8. asal nama fatin....kalau jmpa betul2 tak tau la camne

    ReplyDelete
  9. ngeeee :D

    Tempek cat kaler pelangi eikkk kui3 :D

    ReplyDelete
  10. naseb baik x tegur kan..
    klu tegur mana taw boleh kenal2 ngan fatin tu...hehe

    ReplyDelete
  11. salam,
    bukan dia?..aku dah syorkan awak tegur entri pertama awak hari tu,kalau awak tegurpun untung jugak.

    ReplyDelete
  12. kalau silap owg kita tegur..malu juga....;d

    ReplyDelete
  13. ushh nasib baik abg nasz xtegur.hihihi..

    ReplyDelete