KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Wednesday, November 16, 2011

"KOLEJ CENGAL"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.


Sekarang saya ada kat depan Kolej Cengal. Adik saya daftar di UiTM Arau Perlis ni. Teringat masa saya mula-mula daftar kat UiTM Seri Iskandar Perak dulu.


Tengok pembantu Minggu Destinasi Siswa sedang bekerja memastikan pendaftaran pelajar baru berjalan lancar mengingatkan saya kenangan semasa menjadi Pembantu Minggu Mesra Siswa dulu.


Cuma tak sangka adik saya pun ikut jejak abang dia iaitu saya untuk sambung belajar di UiTM gak. Rasa macam pendaftaran saya baru je lepas semalam.


Sekarang saya dah jadi ex student UiTM dengan seguung Diploma. Alhamdulillah. Dah bekerja saya sekarang.


Untuk adik-adik yang masih belajar di sekolah atau universiti, belajar elok-elok k? Capai impian yang adik-adik. Nak main-main boleh, result mau sempoi. Kan?


p/s : Nampak sangat muka adik saya yang nervous. Rasa nak tergelak. Hahaha.


Wassalam.


-NASZ-


Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. biasalah.....xbiasa berpisah ke?? hehehe

    ReplyDelete
  2. sy dulu ex-student uitm arau..dan adik sy sekarang ni student uitm seri iskandar..kes keluarga 69 la kita ni..hehehe :p

    ReplyDelete
  3. wah adik awak sama UITM dengan asma..tp asma sem last dah sem ni..hehehe tahniah pada adik awak :)

    ReplyDelete
  4. abgnya mesti dah bagi banyak tips:) hehe

    ReplyDelete
  5. lame ta p uitm perlis.. kakak ara dluw blaja cna gak.. tp ara uitm kelantan :)

    ReplyDelete
  6. salam,
    memanglah adik awak nervous,..mula2 jejak kaki kat UiTM semuanya nampak asing dan memcabar bagi dia.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah....tahniah buat adik ye

    ReplyDelete
  8. Wah! Tahniah ye utk adik NasZ.. Semoga berjaya dalam pelajaran :)

    Gelakan org.. dlu org gelakan dia tah tau tak tu ngeeee :D

    ReplyDelete
  9. Selamat datang ke UiTM Arau, Perlis.

    ReplyDelete
  10. weeee
    hehee
    selamat menjadi mahasiswa adik nazs =]

    ReplyDelete
  11. Syu dulu uitm perak..tp skrg uitm arau...rasa2 mana agi best?? msti seri iskandar kannn..HEHEHHEHE

    ReplyDelete