KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, November 1, 2011

"PROFIL NOT AVAILABLE"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Ada sesetengah blogger saya tak dapat nak terjah balik sebabnya adalah :


Mungkin korang tak nak saya terjah blog korang balik? Kalau nak saya terjah balik, silalah ke setting korang dah publickan Profile korang. Sebab ada beberapa blogger yang saya tak dapat terjah balik disebabkan masalah ini.

Kalau korang tak pandai nak publickan profile korang, korang Google je. Mesti banyak tutorial yang ajar cara nak publickan profile korang. Hehehe.

Harap korang dapat publickan profile korang untuk mengelakkan korang tak dapat diterjah semula.

p/s : Kadang-kadang kita tak perasan. Sebab itulah kalau ada orang tegur, baru kita tahu apa masalah blog kita. Kan? Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

15 comments:

  1. Assalam...
    Memang sengaja set macam tu...hehe...boleh je kalau nk follow "dengan ikhlas". Tak nak la bila kita follow satu blog tu dan mengharapkan blogger tu follow kita. tak kisah la dia nak follow ke tak...

    ReplyDelete
  2. kadang2 pun saya hadapi masalah ni

    ReplyDelete
  3. btol2..pernah berlaku..hmm... profil sy available x? hee

    ReplyDelete
  4. yup...mmg diakui perkara tu...hope ada yg membaca entry ni..yg berkaitan...kan..kan...

    ReplyDelete
  5. sebab tu kita tak boleh duduk dalam hutan sesorang. takde sape nak tegur. haha

    ReplyDelete
  6. pnh kena gak cmni.. ara pnya ok ta? hee

    ReplyDelete
  7. yup betul tu.. dulu, masa first time blogging pun macam tu jugak.. lpas kna tegur oleh blogger lain baru saya tahu.

    ReplyDelete
  8. ni pun sejenis penyakit jugak ni.. satu lagi permission denied..hemm~



    jiran nasz,
    ana

    ReplyDelete
  9. ye.. memg ada jumpa.. mungkinkah tuan blog tu tk prasan dngn setting blog dia

    ReplyDelete
  10. rasanya ok je blog fendy...da tgk da..memg da public....melalui pemerhatian fendy, bende ni berlaku utk certain2 time utk blogger...tp bila refresh...lama2 ad..kdg2 mungkin bahagian blogspot ad mslh...sebab 2 ramai da tkar kepada domain....

    ReplyDelete
  11. ada jugak kadang2 mcm ni...uhuhu..

    p/s : tq dh msuk bloglist..heheh

    ReplyDelete