KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, November 15, 2011

KATA-KATA HIKMAT : "NAK UBAH DUNIA, DIRI SENDIRI?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Nak share satu kata-kata hikmah ni. Bagi saya ada kebenarannya.


p/s : Kalau nak ubah dunia, kena ubah diri sendiri dulu. Betul tak?

Wassalam.

-NASZ-


Sila Tekan Like Jika Suka

13 comments:

  1. setuju!!! lebih ramai suka nak suruh org lain berubah dari sendiri nak ubah diri..hehehe..

    ReplyDelete
  2. betol la..... sapa yang nak ubah diri kita,kalau bukan diri kita sendiri... sobsobsob

    ReplyDelete
  3. yay!
    sebab sape yg dok dlm dunia ni?
    kita kan
    so kita la kene ubah dulu!

    ReplyDelete
  4. dunia tidaklah seberapa tanpa tangan manusia yeang mencalit noda

    ReplyDelete
  5. Benar tetapi mengubah dunia itu lebih mudah daripada mengubah diri sendiri.

    ReplyDelete
  6. huhu..btol 2..dlm cte korea ad ckp cmni *tetibe

    ReplyDelete
  7. ubah dri jd yg terbaik sebelum ubah mnde lain mnjadi baik :)

    ReplyDelete
  8. betul! sgt setuju..

    adalah lebih baik berubah kn diri sendiri dulu..


    bahaya btul facebook sekrang..hurm.. http://ieyzaafieyna92.blogspot.com/2011/11/bahayanya-facebook.html

    ReplyDelete
  9. sangat setuju! geram jugak kengkadang ade org nak ubah tuh, nak ubah ni, tp diri sendiri attitude tak betol. So cmne orang nak ikut perubahan yg dia buat..so, pikir-pikirkanlah.. ;D

    * arini tak bz, boleh BW..sorry, lama tak dtg jenguk blog ni..InsyaALLAH, ade masa fee datang lagi..okay bro, selamat berkerja dgn dedikasi ya! ;)

    ReplyDelete