KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Tuesday, November 1, 2011

"BUAT SEGMEN GEMPAK?"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya diminta buat segmen gempak lagi? Hehehe. Terima kasih Jijah kerana menganggap segmen yang saya buat ni gempak. Kalau ikutkan, tak gempak mana pun. Tak segempak segmen Abang Ben Ashaari. Buka segmen 4 jam je tapi yang join beratus-ratus. Hehehe. Anyway, saya bersyukur sebab ada gak yang sudi join. 


Insya Allah saya akan buat lagi segmen. Sebenarnya saya nak buat Giveaway Simple. Hadiah pun dah ada. Hadiah ada yang saya beli di Ipoh. Ada yang saya beli di Padang Besar. Dan baru-baru ni saya beli di Lumut dekat dengan Jeti ke Pulau Pangkor.

Tapi, kekangan masa yang buat ia tertangguh. Semua hadiah yang ni cuma biasa-biasa je. Cuma bagi saya, ramai yang akan suka. Hehehe.

p/s : Alhamdulillah. Sebelum ni nyer Giveaway Simple, sambutan sangat menggalakkan.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

12 comments:

  1. Salam;
    Moga berjaya..mungkin kali ini aku tergerak hati nak ikut.

    ReplyDelete
  2. nak join giveaway....cepat2....xsabar neh...

    ReplyDelete
  3. cepat2.. tgh rajin nk join..kut2 ade luck..heheheh

    ReplyDelete
  4. ala..akak masuk payah menang lahhhh...bagi je lah hadiah tu kat akak hahahha...

    ReplyDelete
  5. hehe.. buat r.. kali ni, pasti saya join.. hehe..

    ReplyDelete
  6. nampaknya peminat setia blog mohd.naser.com...siap buat permintaan ^^,

    ReplyDelete
  7. kalau dah buat..dpt peluang sy nk join^^

    ReplyDelete
  8. bro mmg rajin buat segmen..bagus2..boleh la tolong blog2 yg baru nak hidup cm blog sy tu..hehe

    ReplyDelete
  9. weeee
    ape2 segmen cek nazs ni sokmo dpt jemputan
    sokmo dpt sambutan

    heeee
    bagussnyelaa =]

    ReplyDelete
  10. Kadang2 saya rasa the smaller the group, the closer we get... Syabas... Bahu saya rasa mcm nak tercabut menyerang peserta segmen ....adoiii..tapi berbaloi. terima kasih.

    ReplyDelete