KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Friday, November 25, 2011

"CEREWET"

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Pernah tak korang jumpa atau bekerja atau berinteraksi dengan orang yang cerewet? Ataupun korang pernah tak cerewet? Hehehe. Mesti pernah kan? Setiap ada sebab musabab masing-masing.

Antara sebab yang popular,

1. Bila nk beli barang, nak cari yang terbaik.

2. Bila nak cari suami/isteri, nak cari yang paling hensem/cantik.

3. Bila buat sesuatu kerja, nak hasil kerja tu adalah terbaik.

4. Bila nak pilih makanan, nak pilih yang paling bersih dan sedap.

5. Memang suka jadi cerewet dah memang sejak azali lagi cerewet.

Cerewet ni boleh tapi kena la bertempat. Takkan la setiap masa nak cerewet. Sampai nak buang air cerewet sangat. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-

Published with Blogger-droid v2.0.1

Sila Tekan Like Jika Suka

4 comments:

  1. salam,
    Bos tempat saya kerja sekarang ni cerewet pasal kerja2 dipejabat..lebih2 lagi pasal buat surat rasmi kerajaan,kadang2 sampai 10 kali buat baru dia tandatangan..

    ReplyDelete
  2. teramat dan pernah berkerja ngan org yang superb cerewet....sebab dia boss saya ikut kan ajer....end up sayalah perkerja yang terpaling dia sayang sampai dia pencen heheheh kui3

    ReplyDelete
  3. haha..cerewet tu penting...tp sikit-sikit sudah...:)

    ReplyDelete
  4. Nak buang air kena cari tempat yang bersih.heee :D
    Opss..cerewet tak?

    ReplyDelete